Halide Kutlualp Ortaokulu

Vizyon: Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak; Onları, "Milli Eğitim genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk Milleti´nin milli, manevi ve kültürel değerlerini benmiseyen, koruyan, geliştiren; milletini ve tüm insanlığı seven; ailesine toplumuna ve vatanına bağlı; çok çalışmaya hazır; ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi; ufku geniş; iş birliğine önem veren, yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır "Biz" ruhunu taşıyan" bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: SABAH GRUBU (7 ve 8. sınıflar) Ders Başlama: 07.30 Ders Bitiş : 12.30 ÖĞLEN GRUBU (5 ve 6. sınıflar) Ders Başlama: 13:00 Ders Bitiş : 18:40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://halidekutlualp.meb.k12.tr

Adres - KOOPERATİF MAH. 1746 SK. HALIDE KUTLUALP ORTAOKULU BLOK NO 4 MERKEZ / SİİRT

Yerleşim Yeri - Okulumuz Siirt Merkez Kooparatif Mahallesinde bulunmaktadır.

Ulaşım Okulumuza şehir içinden toplu taşma araçları ile ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezinde Bulunmaktadır.